Солідарно проти свавілля влади

12 квітня, у Полтаві представники профспілкових організацій 15-ти обласних центрів України виступили проти свавілля влади, яка своїми незаконними рішеннями намагається відібрати у профспілок Полтавщини їхній будинок та передати його органам прокуратури.

 

В акції протесту, яка проходила біля стін Прокуратури, Господарського суду Полтавської області та Полтавської облдержадміністрації, взяли участь більше 2-х тисяч профспілкових активістів та представників громадськості. Взяли участь у акції і представники нашої Профспілки з довколишніх областей країни.


DSC06769 

 DSC06716

DSC06771    

 DSC06676     

Протестуючі рішуче засудили протиправні дії органів, які мали б стояти на сторожі законних прав та інтересів членів профспілок.

На мітингах біля будинків прокуратури та суду виступили Голова Полтавської обласної ради профспілок Леонід Вернигора, Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко, Голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, а також представники інших територіальних профоб’єднань та галузевих профспілок, в т.ч. і нашої Профспілки.

Профспілкові вимоги та Заяву, які прийнято учасниками цієї акції, було передано керівництву органів місцевої влади та самоврядування.