КРЕАТИВНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

 У КП Сумської міської ради «Електроавтотранс» яскраво прощалися з літом та весело зустрічали новий навчальний рік.

Профспілковим комітетом підприємства на чолі з Раїсою Ващенко, за підтримки директора підприємства Андрія Новика в першу неділю вересня було проведено конкурс дитячого малюнку на асфальті, присвяченого закінченню літніх канікул та початку нового навчального року.

Цей захід проводився вже не вперше і є традиційним та очікуваним для усіх без винятку. Це один із способів організувати сімейний відпочинок.  Колектив та члени їхніх родин мають змогу відключитися від роботи та побуту, поспілкуватися та познайомитися з родинами колег по роботі,  а, як відомо, ніщо так не згуртовує людей, як спільний колективний відпочинок. В таких умовах народжуються дружні стосунки. 

У святковому заході взяли участь 25 дівчаток та хлопчиків, чиї батьки та бабусі з дідусями працюють на підприємстві. Тему малюнку кожен учасник обрав самостійно. Понад годину малеча креативила, створюючи дитячі шедеври на асфальті.

Організація заходу була проведена таким чином, що незалежно від художнього таланту, кожна дитина отримала задоволення від участі та подарунок. А для підтримки настрою були тут напої і солодощі.

За оцінкою суддівської команди головний приз в віковій категорії 6-9 років отримала Ніколь Денисенко, а в віковій категорії 10-13 років – Мирослава Ромбовська.

Художнє свято завершилось радісним настроєм, колективними фото та побажаннями в наступному році не порушувати традицію і знову зібрати дітей напередодні нового навчального року.

Гарна кольорова крапка по закінченню літа.

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Раїса ВАЩЕНКО, Голова первинної профспілкової організації КП СМР «Електроавтотранс»