18 вересня 2021 року, за ініціативи Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок (голова А.М. Добровольський) та Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» (голова О.І. Маломуж),  відбулася третя обласна  Спартакіада серед збірних команд обласних галузевих профспілкових організацій Херсонської облміжпрофради.

 Змагання проходили на спортивній базі «Інваспорт», у шахматно-шашковому клубі та у басейні Херсонського державного університету.

Спартакіада зібрала всіх небайдужих, активних, спортивних, позитивних, серед яких були і кандидати в майстри спорту, і любителі спорту, і професійні команди, і команди, які дебютували у теперішньому складі.

У спортивному заході, який став доброю традицією та справжнім яскравим святом, взяли участь 7 спортивних команд обласних  галузевих профспілкових організацій, які змагались у  міні-футболі, настільному тенісі, волейболі, плаванні, шашках та дартсі.

Херсонську обласну організацію Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення на  спартакіаді представляла первинна профспілкова організація міського комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона».

         З початку змагань  команда спортсменів-аматорів Херсонського Водоканалу відчула наснагу, перші результати - і відразу переможні місця!

         Перше місце у змаганнях посіли:

- з дартса серед жінок - голова профспілки Ксенія ЦЮРЮТА  та   серед чоловіків - диспетчер диспетчерської служби  Дмитро ГУГЛЕНКО, їх влучність була беззаперечна;

з футболу команда Водоканалу (тренер Юрій МІЩЕНКО, начальник технічного відділу) у запеклій боротьбі продемонструвала впевнену командну гру, професіоналізм та непереборну жагу до перемоги.

            Почесне третє місце здобули:

- у настільному тенісі серед жінок Галина КОТЕЛЕВСЬКА, фахівець Контакт-центру,  здобула,

-  у жіночому плаванні Тетяна ЯКОВЕНКО, фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою.   

Переконливий результат в обласній спартакіаді  міжгалузевих профспілок - три перших та два третіх місця.

Голова обласної організації Профспілки Ніна ПЛЄВАКІНА нагородила усіх учасників спартакіади профспілковими відзнаками.

Та головним результатом змагань стали не грамоти та медалі, а море приємних вражень, дружнє суперництво,  нові знайомства, щире спілкування  та активний відпочинок на природі, якому не завадила навіть дуже примхлива погода.

Всі учасники змагань разом із вболівальниками вдячні ініціаторам та організаторам спартакіади  за високий рівень проведення заходу,  гостинність, можливість випробувати себе на спортивному поприщі, позмагатись та черговий раз відчути єдність та силу колективу, невід’ємною частиною якого ми виступаємо!