ЗУСТРІЧ ВЕТЕРАНІВ

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 1997 року № 1066. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 Україна 1 жовтня відзначає і День ветерана.

Традиційно, 5 жовтня, апарат обкому обласної організації Профспілки на чолі з головою Анастасією Демідовою зустрівся з ветеранами галузевого профспілкового руху, щоб у черговий раз подякувати за їхню працю на користь спілчан.

Ветерани галузі отримали матеріальне заохочення. Для них був організований  святковий обід.

Всього на обліку профспілки налічується 35 ветеранів галузі: це керівники підприємств, голови  профспілкових комітетів, які раніше працювали на підприємствах галузі та внесли вагомий вклад у збереження та розвиток галузі.

Як завжди, зустріч пройшла по-сімейному у теплій обстановці: згадували минулі часи, обговорювали сьогодення…

Від спогадів у більшості з присутніх на очах блищали сльози, але кожен радів новій зустрічі з колегами, яку з нетерпіння чекали весь рік.