Наприкінці  вересня в м. Южноукраїнськ Миколаївської області в найбільшому палаці міста «Енергетик» відбулися  урочистості з нагоди 20-річчя створення комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання».

В самостійне плавання КП «ЖЕО» відправили 22 вересня 2001 року, до того це був цех Южноукраїнської атомної станції, який надавав житлові послуги енергетиків. Сьогодні підприємство одне з найкращих в області.

На  урочисті збори, в яких взяв участь колектив підприємства, були запрошені гості: заступник Южноукраїнського міського голови, директор Южноукраїнської атомної станції, депутати міської та обласної рад,  колеги-директори комунальних підприємств міста, голова Миколаївської облорганізації Профспілки. 

Окрім слів вдячності та  визнання нелегкої  праці, чимало працівників КП «ЖЕО» отримали відзнаки за високий професіоналізм при виконанні своїх службових обов’язків та значний особистий внесок в розвиток житлово-комунальної галузі міста Южноукраїнськ.  

Голова Миколаївської облорганізації Профспілки Світлана Начинова вручила  шість почесних грамот з грошовими винагородами профспілковим активістам підприємства  за активну життєву позицію та роботу на профспілковій ниві.   В словах привітання до колективу-ювіляру головою обласної галузевої Профспілки було сказано, що двадцять років проминуло з того часу, коли колектив почав працювати самостійно  у нових умовах, змінюючись та вдосконалюючись. Двадцять цікавих, стрімких, енергійних років оптимізації, реорганізації, досвідченості і креативу. Всі присутні сьогодні у святковій залі, виконують одну з найпочесніших, найнеобхідніших і найголовніших місій – створення комфортних умов для проживання кожного южноукраїнця і міста в цілому. День народження трудового колективу – завжди значуща подія, саме в такі миті кожен співробітник почуває себе важливою частинкою цілого.

Окремо відзначили ветеранів підприємства  - профспілковий комітет нагородив пам’ятними подарунками працівників КП «ЖЕО», які присвятили рідному підприємству значну частку своєї трудової біографії і життя,  стояли у витоків створення колективу, вирішували найскладніші виробничі завдання, відкрили шлях в майбутнє багатьом починанням та планам і передали свій досвід і мудрість молодому поколінню.

Подарунком для душі став концерт творчих колективів Палацу культури «Енергетик»: найкращі студії, найяскравіші номери, найвдячніші артисти. Вони, як мешканці міста та споживачі житлових  послуг, знають чого варта праця винуватців свята.

Грамоти, подяки, привітання – таки миті комунальникам потрібні, як і кожній людині, аби відчути важливість своєї праці та відпочити. Однак ще  більше їм потрібна повага тих, для кого вони працюють.