Завершуємо рік активно.

14 грудня збірна команда Миколаївської обласної організації Профспілки взяла участь у Новорічному шахово-шашковому турнірі, який провела Миколаївська облорганізація  фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

У святковому турнірі, який відбувся  в обласному шаховому клубі,  за перемогу змагались 30 гравців, представників п’яти колективів: Радсадівської ОТГ, підприємства «Укрхімтрансасміак», Миколаївської ТЕЦ, Державного підприємства «Дослідно-проєктний центр кораблебудування» та Миколаївської облорганізації Профспілки. 

Збірну команду галузевої обласної організації Профспілки представляли працівники трьох підприємств:КП «Миколаївелектротранс» - Т. Думитру (охоронник), К. Ященко (слюсар) та Б. Шут (контролер); МКП «Миколаївводоканал» - А. Бублік (газозварник) та В. Терещенко (водій), ТОВ «Центральний 1» - А. Дерун (електромонтер).

Перед початком змагань учасників турніру привітали голова ФСТ «Україна» Андрій Бурбан, голова Миколаївської облорганізації Профспілки Світлана Начинова та директор обласного шахового клубу Руслан Хамзін, суддя міжнародної категорії, який був головним суддею святкового заходу.

Злагоджені дії членів збірної команди принесли обласній організації Профспілки І місце  в командному заліку з шашок,  які одночасно є і спортом, і дозвіллям, і творчістю.

В шахах, про які говорять, що їх створили інтелектуали для інтелектуалів,  команда облорганізації Профспілки посіла ІІ місце, підтверджуючи той факт, що як і раніше в шахи грають розвинені серйозні та освічені люди.

Учасники збірної команди, які в скарбничку нагород облорганізації Профспілки, додали  два кубки від ФСТ «Україна», отримали грошові винагороди від Миколаївської галузевої Профспілки.