У Харкові почали відновлювали роботу системи централізованого теплопостачання

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» відновило роботи в межах спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» відновило роботи в межах спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) проєкту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України». Виконання заходів Проєкту, серед іншого, допоможе місту Харків підготуватись до опалювального сезону та пройти його з мінімальними перешкодами.

 Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.

Відтак у межах Проєкту підприємство відновило роботу за 13 контрактами. Зокрема, щодо закупівлі попередньо ізольованих труб для відновлення зруйнованих тепломереж, контрольно-вимірювальних приладів та диспетчерських шаф для котелень, що були суттєво пошкоджені внаслідок бойових дій, та іншого важливого обладнання, необхідного для сталої роботи.

Також власними силами підприємство здійснює реконструкцію магістральних трубопроводів міста та заміну старих металевих труб, відновлення насосного обладнання на котельнях, техобслуговування обладнання на центральних теплових пунктах та перевірку індивідуальних теплових пунктах у житлових будинках. 

Україна комунальна