КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «СЛУЖБА КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» - 25 років!

Першого вересня поточного року  Миколаївська облорганізація профспілки взяла участь в урочистих заходах з нагоди   святкування 25-річчя створення  комунального підприємства «Служба комунального господарства» в м. Южноукраїнську.

Побут  та  затишок  в  житті  жителів  м. Южноукраїнськ,  їх  настрій  і  повсякденний  комфорт  багато  в  чому залежить  від  працівників  КП «Служба комунального господарства»  - робітників з благоустрою, озеленювачів і всіх тих, хто працює на благо міста.

З    роботою підприємства-ювіляра містяни  стикаються  щоденно,  вона  їм  потрібна,  як  повітря,  і  той комфорт, в якому живуть городяни, ті звичні необхідні комунальні блага – це цілком заслуга робітників «Служби комунального господарства».

На урочистості зібрався весь колектив комунального підприємства, який налічує 120 працівників  –  всі ті, хто зранку й до вечора працює над охайністю та красою, дбає про чистоту та порядок в місті.

Ювілей  підприємства – це  завжди  особлива  подія,  підводяться  підсумки  за  роки  роботи,  намічаються  плани  на  майбутнє  і  звичайно  висловлюються  щирі  слова  вітань. 

З нагоди цієї почесної дати колектив КП «Служба комунального господарства» приймав вітання від секретаря міської ради О. Акуленка, заступниці міського голови М. Дроздової, старости Іванівського Старостинського округу І. Латія, депутатів міської ради, Миколаївської облорганізації профспілки, колег інших комунальних підприємств громади.

Ряд працівників за значних особистий внесок у забезпеченні ефективної діяльності підприємства та сумлінне виконання своїх службових обов’язків були нагороджені подяками міського голови та подяками Іванівського Старостинського округу.        

Миколаївська облорганізація профспілки нагородила 7 кращих працівників підприємства почесними  грамотами  та грошовими винагородами за високий професіоналізм, бездоганну працю, вагомий особистий внесок у вирішення питань життєдіяльності територіальної громади м. Южноукраїнська в умовах воєнного стану та активну життєву позицію, в тому числі і директор підприємства Лідія Паламарчук, яка була нагороджена  за сприяння соціального діалогу і підтримку первинної  профспілкової організації та  голова профспілкового комітету Галина Петровська за активну роботу з захисту членів профспілки. Завідуюча відділом облорганізації профспілки І. Кошова в словах привітання зазначила, що за  25  років  підприємство   досягло  значних  успіхів  і  йому  є  чим  пишатись, що за  ці  роки  воно  довело,  що  здатне  йти  вперед  навіть  у  найскладніші часи  і  готово  вирішувати  всі  поставлені  перед ним  завдання, що головне  на  підприємстві – це  люди,  колектив однодумців,  для  яких  рідне  підприємство  стало  важливою  невід’ємною  частиною  життя.

Директор підприємства Лідія Паламарчук щиро подякувала і керівництву громади, і керівникам інших комунальних підприємств, і обласній галузевій профспілці за увагу, розуміння і тісну співпрацю, а всьому колективу висловила слова вдячності та  глибокої поваги за їх щоденну працю.

Більшість  працівників    колективу – це  люди,  які  практично  все  своє  трудове життя  прожили  разом  з  підприємством  та  мають  великий  досвід  роботи.

Більшість  з них  віддали  рідному  колективу  кращі  роки  свого  життя,  щедро  діляться  секретами  професійної  майстерності  з  молоддю,  на  особистому  прикладі  виховують  гідну  зміну.

Адміністрація підприємства спільно з профспілковим комітетом вручили всім працівникам підприємства, стаж роботи яких на ньому складає від 3 до 25 років, цінні подарунки (побутову техніку). Не залишилися без уваги і ветерани підприємства, які були запрошені на свято – вони отримали  пам’ятні сувеніри.

Працівники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради підготували винуватцям урочистості святкову програму – лунали вірші,  українські пісні,  інструментальна музика.

Свято пройшло в теплій обстановці, учасники урочистих зборів отримали задоволення та гарній настрій, що дозволило на деякий час забути про війну та повернути всіх хоча б на мить в мирний час.