В РОБОТІ ТА НА ВІДПОЧИНКУ РАЗОМ.

До складу Миколаївської облорганізації профспілки  входить первинна профспілкова організація обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго», колектив якого в будь-яких умовах працює професійно та злагоджено для того, щоб в домівках миколаївців було тепло.

Опалювальні сезони 2021-2023 рр.  для підприємства та його працівників були справжнім випробуванням на міцність: доводилося працювати під щоденними обстрілами, в екстремальних умовах військових дій ремонтні роботи проводити  в критично короткі терміни, швидко відновлювати пошкоджене обладнання, щоб не залишити місто без тепла,  по декілька разів перезапускати його подачу. Працівники підприємства при виконанні своїх службових обов’язків проявляли сміливість та справжній героїзм, своєю щоденною працею вносили особистий внесок в наближення Перемоги.   

Секрет якісного та безаварійного проходження опалювального сезону це ґрунтовна підготовка до нього, яку колектив підприємства розпочав одразу по завершенню минулого опалювального сезону: фахівці ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» працюють над підготовкою котелень, проведенням гідравлічних випробувань, ремонтом тепломереж, заміною устаткування. Наразі роботи тривають у всіх районах міста згідно з затвердженими графіками. Підприємство виконує свої щорічні задачі для того, щоб восени вчасно стартував опалювальний сезон і миколаївці отримали якісні послуги.

Профком підприємства на чолі його голови Володимира Березницького багато робить для наближення Перемоги та   підтримки членів профспілки під час воєнного стану:     спільно з  адміністрацією забезпечують  працівників  підприємства щоденними безкоштовними гарячими обідами;  особливо нужденним надають матеріальну допомогу; підтримують ЗСУ. Через неможливість відпочивати та оздоровлюватися на Чорноморському узбережжі для відпочинку працівників та членів їх сімей впродовж оздоровчого сезону 2023 року організовували  поїздки вихідного дня на Тилігульський лиман.

Після закінчення літнього сезону на підприємстві традиційно  були проведені змагання на кращого риболова-любителя.

За інформацією голови профспілкового комітету ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Володимира Березницького:

«22-23 вересня за підтримки адміністрації профспілковим комітетом було організовано та проведено змагання риболовів-любителів працівників підприємства.   Змагання проводились на водоймі близько с. Щербані Вознесенського району Миколаївської області. В заході брали участь 27 учасників – представників десятьох підрозділів підприємства. На жаль, з боку аборигенів ставку – коропів, товстолобів, судаків не було проявлено належного інтересу до запропонованих смаколиків на риболовних гачках. Щоб «злапати» рибу, риболовам-любителям довелось проявити неабияку майстерність і вдача посміхнулась найспритнішим.

  За результатами змагань у трьох номінаціях переможцями стали:

В номінації «За найбільшу рибу»

І місце – Володимир Шинкарук (короп 1 кг 960 г)

ІІ місце – Володимир Морозов (щук 1 кг 290 г)

ІІІ місце – Роман Кудрявцев (судак близько 1 кг)

В номінації «За найскорішу виловлену рибу»  - Олексій Литвинюк (короп 1 кг 230 г)

В номінації «В роботі і відпочинку разом» - перемогла команда ІІ-го теплового району, яка складалась з 5-ти учасників. Приз отримав капітан команди – Денис Лебідь.

Переможці отримали цінні подарунки – намет двомісний, спальний мішок, крісло розкладне, підсака риболовна, стіл розкладний." - Володимир Березницький.

          З гарним настроєм до нових трудових досягнень!

Разом до Перемоги!