Комунальне підприємство «Одесміськсвітло» відзначило солідну дату - 72 роки з дня створення. 

Воєнний час поставив перед колективом КП нові виклики, з якими він чудово впорався.  

«Ми почали працювати над тим, чим ніколи не займалися, саме наші працівники обслуговують усі генератори, що забезпечують безперебійне функціонування медичних закладів. Ракетні обстріли рашистів, що у минулому році призводили до локдаунів, не поставили на коліна критичну інфраструктуру міста, і це заслуга, зокрема, спеціалістів КП «Одесміськсвітло», - зауважив директор підприємства Олександр Прокопець. 

За традицією кожного року на день народження КП його співробітники роблять подарунок рідному підприємству. Цьогоріч таким подарунком став ремонт одного з боксів, де розташована трансформаторна служба. Тут створено всі умови для комфортного перебування: душові, роздягальні та кімната для прийому їжі. 

В урочистому заході взяла участь голова Одеського обкому профспілки Поліна Накул, яка від імені голови Центрального комітету Профспілки Олексія Романюка вручила Почесну грамоту трудовому колективу підприємства.

З нагоди святкування Дня захисників і захисниць України голова обкому профспілка відзначила членів профспілки підприємства, які виконують роботи по відновленню електромереж після ракетних обстрілів та приймали участь у ліквідації таких наслідків у Миколаївські та Херсонські областях.

Голова профкому підприємства КП «Одесміськсвітло» Тамара Гоян висловила подяку працівникам – членам профспілки за їхню плідну роботу та побажала    всім захисникам і захисницям мужності і найскорішого повернення до своїх родин з Перемогою.