ПЕРША МІЖГАЛУЗЕВА СПАРТАКІАДА

За ініціативи президії Дніпропетровського облпрофоб’єднання та  фізкультурно-спортивного товариства «Спартак»  минулого тижня на базі Придніпровскої державної академії будівництва і архітектури відбулися змагання першої Міжгалузевої  спартакіади профспілкових колективів. Її учасниками стали понад 200 спортсменів з 12 команд.

Найбільш представницькими з них були колективи облпрофорганізацій вугільників, металургів і гірників, комунальників, освітян, медиків, працівників культури,  профспілки Дніпровського  метрополітену та об’єднаної профорганізації АТ «Дніпропетровськгаз». Були представлені також команди профорганізацій автомобілістів і дорожників, держслужбовців. До програми спартакіади входили змагання з міні-футболу, волейболу, шашок, настільного тенісу, дартсу та кільцекиду.

Учасників змагань привітали голова облпрофоб’єднання Анатолій Яловий та голова структурного підрозділу ФСТ «Спартак» Вікторія Орєшина, які  підкреслили важливість залучення працівників до  занять спортом як важливого фактору зміцнення здоров’я та підвищення працездатності і  висловили сподівання на продовження в подальшому цього важливого починання на міжгалузевому рівні. Зі словами привітання від голови обласної ради Миколи Лукашука звернулась до спортсменів заступник начальника управління з питань культури та спорту облради  Ірина Корчемаха.

Змагання пройшли на високому рівні. Тут було все – і завзяття, і жага до перемоги, і  жвава підтримка вболівальників та голів обкомів.

Особливий, зокрема, інтерес був до футбольних матчів, де боролись за першість сильні команди   АТ «Дніпропетровськгаз», «Павлоградвугілля», ВАТ «НТЗ –Інтерпайп» та ряд інших.  В підсумку першість тут дісталась газовикам, другими були  вугільники, а третіми трубники.  Газовики  відзначились також і у настільному тенісі (перше місце), шашках (друге місце) та волейболі (третє місце), що й дозволило їм з 378, 5 очок посісти перше місце у загальнокомандному заліку.  Другими стали спортсмени житлово-комунального господарства комунального підприємства «Кривбасводоканал» (368 5 ), а третіми – представники «Павлоградвугілля» (367). До першої п’ятірки також увійшли освітяни та колектив КП «Дніпровський метрополітен».

Дякуємо за участь у спартакіаді представників від нашої галузі - команду КП «Кривбасводоканал»  та від імені Департаменту ЖКГ та будівництва ОДА і президії обкому  вітаємо учасників з почесним другим містом!!!