Працівники галузі на одному шляху – шляху до Перемоги!

27 жовтня, напередодні професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника, на комунальному підприємстві Миколаївської міської ради «Миколаївелектротранс» відбулись урочисті збори за участю Миколаївського міського голови та голови Миколаївської облорганізації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення.

З нагоди професійного свята Миколаївський міський голова   нагородив 10 кращих працівників підприємства почесними грамотами та подячними листами. В словах привітання О. Сєнкевич наголосив, що серед нагороджених працівників - ті, хто окрім своєї щоденної роботи, допомагає місту в розборі завалів, будівництві фортифікаційних споруд, роздачі очищеної води, а також навчає майбутніх водіїв тролейбусів, що всі вони є помічниками, людьми, які допомагають нам виживати під час війни.

Під час заходу Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вручив колективу для потреб підприємства ключі від двох сучасних вилкових автонавантажувачів вантажністю 10 і 15 тонн, які були передані місту Управлінням ООН з обслуговування проєктів (UNOPS). Надана техніка буде використовуватися підприємством для розвантаження обладнання, а також для збору рейко-шпальних решіток. Ці машини зіслужать добру службу підприємству та значно прискорять процес виконання робіт.

Голова Миколаївської облорганізації профспілки С. Начинова привітала працівників, які пов’язали своє життя з транспортом та дорогою: водіїв трамваїв та тролейбусів, ремонтних робітників, спеціалістів та службовців, керівників підрозділів та служб, директора, усіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів.

Світлана Начинова щиро подякувала колективу за відданість обраній професії, за старанність та працьовитість, за мужність і людяність, за те, що під час війни, у тривоги, не зважаючи на небезпеку, кожен з працівників робить все можливе, щоб Миколаїв жив повноцінним життям, при цьому колектив знаходить можливість допомагати колегам з Херсону та ЗСУ.

За відповідальне ставлення до виконання своїх службових обов’язків під час воєнного стану   5 працівників підприємства отримали почесні грамоти голови Миколаївської облорганізації профспілки:

  • Ковальчук Віктор Володимирович, монтер колії служби колії;
  • Басова Алла Леонідівна, ревізор з безпеки руху служби експлуатації;
  • Гуров Олександр Михайлович, водій автотранспортних засобів;
  • Бойко Ігор Юрійович, водій автотранспортних засобів;
  • Шайда Віктор Володимирович, водій автотранспортних засобів.

Голова облорганізації профспілки висловила слова вдячності і профспілковому комітету підприємства за злагоджену та конструктивну роботу, за те, що в важкі воєнні часи він продовжує захищати інтереси спілчан.

Окремо подякувала  голову профкомітету Миколу Копійку та відзначила, що він живе інтересами підприємства, колективу, кожного члена профспілки та організовує роботу по підтримці працівників підприємства, а також підрозділів ЗСУ, де вони  служать.

Голова профкому доклав багато зусиль щодо організації сімейного відпочинку: через військові дії працівники підприємства були позбавлені можливості оздоровлювати своїх дітей на відомчій базі, що знаходиться на Чорному морі. Тому були організовані поїздки вихідного дня на Тилігульський лиман, єдине безпечне місце на Чорноморському узбережжі в Миколаївській області, де влітку відпочили 160 осіб, з них 52 – діти.

За активну роботу з оздоровлення дітей та вагомий внесок в організації дитячої оздоровчої кампанії у 2023 році С. Начинова вручила голові первинної профспілкової організації КП «Миколаївелектротранс» Миколі Копійці почесну грамоту президії Федерації профспілок України.

Всім присутнім на заході побажали здоров’я, Миру, щастя, успішної та безаварійної роботи.