14 грудня 2023 року відбувся черговий Пленум Хмельницької обласної організації Профспілки.

Участь у Пленумі взяв  голова Федерації профспілок Хмельницької області Олег Сковородніков.

Основним питанням порядку денного було зміцнення потенціалу та посилення організацій профспілки в умовах воєнного стану.

Усі учасники взяли активну участь в обговоренні. Голови профспілкових комітетів підприємств, які належать до критичної інфраструктури розповіли про поточну  ситуацію та умови в яких їм доводиться працювати, про те як профспілкові комітети допомагають розв'язувати соціально-економічні питання та здійснюють контроль за виконанням роботодавцем гарантій, закладених в колективному договорі.

За результатами обговорення прийнято відповідну постанову Пленуму.

Більшість профспілкових організацій надають допомогу ЗСУ, своїм мобілізованим працівникам, спорідненим підприємствам, які постраждали внаслідок бойових дій, завжди беруть участь у зборі коштів, які ініціює обком та центральний комітет профспілки.

Голова федерації профспілок Олег Сковородніков вручив голові Хмельницького обласного комітету Профспілки Миколі Шафінському подяку від Благодійної організації «Захисти Хмельниччину»  за активну участь у наданні благодійної допомоги ЗСУ та постраждалим внаслідок воєнної агресії.