Одеський обком профспілки

Грудень місяць щедрий на професійні свята і одне з них – День енергетика України, який представники професії відзначають 22 грудня 2023 року.

Працівники енергетичної промисловості щодня підтримують наше комфортне життя та економіку, а під час повномасштабної війни рятують країну від темряви та доводять, що здатні на неможливе.

Українці шанують працівників цієї професії, адже під час війни вони мають свій фронт роботи, на якому цілодобово ремонтують пошкоджені системи та механізми.

В м. Одеса 21 грудня п.р. відбулися урочисті збори, присвячені Дню енергетика. Голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер щиро подякував працівникам енергетичної галузі за своєчасну роботу по відновленню об'єктів енергетичної інфраструктури після ворожих обстрілів, побажав їм успішної роботи без аварій і серйозних проблем та нагородив почесними грамотами.

Робота енергетиків завжди пов'язана з ризиком, і особливо під час війни, коли ворог цілить ракетами по енергетичній інфраструктурі. Коли під обстрілами доводиться ремонтувати мережі, щоб у будинках українців було світло і тепло. 

21 грудня, напередодні свята, під час засідання Виконкому Одеський міський голова привітав енергетиків з професійним святом і вручив Почесні міські нагороди. 

Від себе особисто та одеситів висловлюю велику подяку всім енергетикам. Ви - справжні герої. І своєю працею доводите, що світло завжди переможе темряву", - сказав Геннадій Труханов.

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомі трудові досягнення та з нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика  Почесною відзнакою Одеського міського голови “Подяка” були нагороджені працівники комунальних підприємств: «Електричні мережі зовнішнього освітлення “Одесміськсвітло”; Теплопостачання міста Одеси”;“Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство», «Одесміськелектротранс».