Шановні друзі, колеги та спілчани!

Щиро вітаю вас із Першотравнем – святом Весни і Праці та Міжнародним днем  солідарності трудящих!

Перше  травня об’єднує не тільки українців, а й людей усієї планети. Жити в мирному суспільстві і працювати задля свого добробуту та добробуту своєї країни це мрія кожної людини. Бо саме чесна, гідна і сумлінна праця – основа життя, джерело достатку родини  та суспільства, його морального і фізичного здоров’я.

Це свято для тих, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання, розвиток  і економічне зростання вільної та незалежної України!

Цьогорічний Першотравень - не лише Міжнародний день праці, для нас він є днем солідарності за мир усіх демократичних сил, а також профспілок, бо саме ми є тією організацією, тією потужною силою, яка здатна об’єднати та згуртувати людей праці задля спільної мети.

Від імені ЦК Профспілки, щиро дякую усім активістам, працівникам профспілкових органів за сумлінне виконання  своїх обов’язків, сприяння Перемозі України у жорстокій війні, розв’язаної росією проти України, за допомогу Збройним силам України та  потерпілим від військових дій громадянам у цей важкий період!

Бажаю вам, вашим рідним і близьким миру,  непохитної віри у Перемогу, міцного здоров'я, щастя і достатку.

Нехай реалізуються всі плани у нашій благородній справі!

Слава Україні! Героям слава!

 З вірою у Перемогу УКРАЇНИ,

Олексій РОМАНЮК, Голова ЦК Профспілки