ШАНОВНІ  КОЛЕГИ, СПІЛЧАНИ!

Прийміть щирі вітання з величним святом Воскресіння Христового!

Вже третій Великдень ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни.

У небувалій єдності усієї української нації продовжуємо незламно відстоювати найцінніше – волю, незалежність, безхмарне небо, щасливе майбутнє – не тільки для себе, а й для всього  цивілізованого світу.

У цей важкий для України час ми святкуємо Великдень по-особливому - з глибокою вірою та надією на Перемогу і Мир; зі щирою молитвою за кожного солдата, за кожну сім’ю, яку розлучила війна, за щасливе майбутнє наших дітей. Попри усю гіркоту, ми ділимося Великодньою радістю, відкриваємо серця один одному, адже  свято світлого Воскресіння - це перемога добра над злом, життя над смертю,  і жоден ворог не  здатний позбавити нас цього свята!

Сьогодні український народ  проходить  надважкі випробування. Проте труднощі лише  згуртували нас. Кожен спілчанин  в умовах воєнного стану гідно тримає трудовий фронт. Працівники житлово-комунального господарства подекуди з ризиком для життя підтримують життєдіяльність країни, надають якісні послуги громадянам та  оперативно ліквідовують  наслідки  руйнівних ворожих атак.

І ми щиросердно дякуємо їм за героїзм, сумлінну працю і  патріотичну громадянську позицію.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту,  віри в наші Збройні Сили, Перемоги і стабільного Миру українській землі  та Божого благословення!

Нехай ці Пасхальні дні започаткують нові трудові успіхи, звершення  і здобутки на вашому життєвому шляху.

Світ з Україною, а Україна з Богом. І разом ми непереможні!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,

Олексій Романюк, Голова  ЦК Профспілки