27 вересня п.р. у м. Севастополь відбулося засідання президії ЦК Профспілки.

Основними питаннями, які було розглянуто на цьому засіданні, були питання: про стан охорони праці в житлово-комунальному господарстві; про підсумки роботи щодо здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю та захисту трудових прав членів Профспілки у І-му півріччі 2912 року; про нагрудний знак галузевої Профспілки «За досягнення в оздоровленні та відпочинку дітей»; про кампанію за реалізацію права людини на воду.

На засіданні розглянуто також питання про практику роботи Львівської обласної ради Профспілки щодо посилення мотивації профспілкового членства та про роботу Черкаської обласної організації Профспілки щодо виконання статутних вимог з фінансових питань.

Одночасно було проведено семінар «Удосконалення соціального діалогу в сфері громадського обслуговування». У ході семінару розглядалися питання оптимізації ролі профлідера у сучасних умовах , розглянуто прийоми подачі аргументів для переконання соціальних партнерів, а також стратегію Профспілки під час підготовки до виборів у Верховну Раду та особливості колдоговірної кампанії у світлі загально профспілкової програми «За якісне громадське обслуговування».