Конференція PERC-EPSU у Брюсселі 19-20 грудня 2012 року.

 

19-20 грудня п.р. у Брюсселі Всеєвропейська регіональна рада спільно з Європейською федерацією профспілок громадського обслуговування провела дводенну конференцію з питань надання якісних громадських послуг у країнах Східного партнерства, Росії та Центральної Азії.

У конференції взяли участь профспілкові лідери і фахівці ITUC-PERC членських та асоційованих організацій з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії та України. Делегацію від України представляли заступник Голови ФПУ Кондрюк С.М., голова ЦК Профспілки Романюк О.І., керівник міжнародного департаменту Шилов В.І.

На Конференції заступником Голови ФПУ С.Кондрюком було презентовано ініціативу ФПУ щодо прийняття рекомендації МОП стосовно справедливого оподаткування.

У своєму виступі голова ЦК Профспілки Романюк О.І. закцентував увагу присутніх на проблемах профспілок на шляху здійснення захисту працівників в питаннях охорони та оплати праці. Він також зупинився на проблемах забезпечення якісного громадського обслуговування.

Важливо зазначити, що присутні на Конференції перейнялися розумінням важливості досягнення якісного і доступного громадського обслуговування, активно обговорювали аспекти, які заважають його реалізувати.