Був зниклий безвісти: у Черкасах попрощалися з полеглим на війні  

Сьогодні, 18 березня  на передодні професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства, в Черкасах провели в останню путь загиблого в російсько-українській війні молодшого сержанта Власевича Валерія Костянтиновича.

Захисник майже рік (з квітня 2022 року)  вважався безвісти зниклим.

06 березня 2023 року рішенням Президій ЦК Профспілки «Про надання фінансової допомоги членам Профспілки, які постраждали внаслідок  воєнної агресії росії» члену Профспілки, члену ППО Комунального підприємства "Черкасиводоканал" Власевичу В.К, як безвісті зниклому,  була надана матеріальна допомога 6,5тис.грн., яку дружина мала отримати 20 березня.

Після річного розшуку 17 березня дружина змогла забрати героя і доставити на рідну землю Черкащина.

"Працював у нас на підприємстві ще з 90-х років ковалем на молотах і пресах на дільниці з ремонту електромеханічного обладнання. Його руками створена вся кована краса, яка є у нас на водоканалі", - зазначає голова профкому Власюк В.В.

У березні 2022 року він пішов добровольцем на фронт, а вже у квітні пропав безвісти.

Як повідомили у Черкаському обласному ТЦК, він був стрільцем-санітаром механізованого взводу окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Власевич В.К загинув 22 квітня під час виконання бойового завдання поблизу селища Новотошківське Луганської області. Йому було 49 років.

Стоячи на колінах весь трудовий колектив, ветерани підприємства проводжали героя в останні шлях.

У захисника залишилась дружина і син.

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!