Дорогі  колеги, спілчани! Незламні громадяни незламної країни!

Другий рік поспіль ми відзначаємо День Конституції   під канонади обстрілів і виття сирен, під кулями на фронті, в окупації, на робочому місці ліквідовуючи наслідки рашистського терору та забезпечуючи українців якісними житлово-комунальними послугами.

Ми залишаємось -  єдині, непохитні та ще більш міцні духом!

Це особливий день для всіх українців, оскільки ухваленням Основного Закону ми закріпили своє право на самовизначення, всенародно схвалену незалежність України та незворотність шляху до Європи. І в цю лиху годину кожен з нас став на захист нашої держави і її Конституції!  Ми зрозуміли, що маємо, що можемо втратити і що нікому не дозволимо  відібрати наш Основний Закон, який визначив  нас як націю і суверенну державу!

Конституція України – це віддзеркалення усіх наших прагнень та принципів, поглядів на те, якою має бути соціальна справедливість і державний устрій, це сила, проти якої не існує зброї. Навіть у найтяжчі часи, в яких ми з вами зараз живемо і боремося, її принципи залишатимуться непохитними!

Чи не найважливіша роль української Конституції – об`єднавча!

Впевнений,  що вміння згуртуватись  це запорука успіху, і сьогодні весь профспілковий рух повинен єдиним фронтом підтримувати людей праці, армію, волонтерів, постраждалих  від війни, боротися з корупцією  та  брати участь у відбудові країни!

Ми маємо триматись і працювати  разом заради Перемоги, заради майбутнього вільної України, а своєю непохитною вірою й самовідданою працею й надалі зводити нанівець  бойовий дух ворога!

Щиро вітаю вас і ваші родини з Днем Конституції та  бажаю усім нам наближення дня Перемоги, стабільного миру, міцного  здоров’я, злагоди, добра та благополуччя!

Слава Україні!   Героям Слава!

З повагою –

                                                    Олексій РОМАНЮК, Голова ЦК Профспілки