ШАНОВНІ КОЛЕГИ ТА СПІЛЧАНИ!

ЩИРО ВІТАЮ ВАС З ДЕРЖАВНИМ СВЯТОМ - ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

День проголошення Незалежності 24 серпня 1991 року став визначною датою в історії українського народу, поворотною віхою на шляху демократії та суспільного єднання, - це сакральне свято для країни й кожного з нас.

На жаль, другий рік поспіль ми  відзначаємо це свято  в  надскладних умовах військової агресії росії проти України. Ворог намагається  відібрати у нас території, загарбати економічні ресурси, зломити  волю народу  та позбавити  суверенітету. Проте  рашисти не спроможні це зробити, бо  українці, завжди були волелюбним, відважним та незламним народом.

День Незалежності у воєнний час набув нового сенсу для кожного з нас, бо нових  значень і цінностей  набула для нас наша  Батьківщина. Де б ми та наші побратими  не були - в лавах ЗСУ, в загонах Територіальної оборони, волонтерських організаціях,  на трудовому фронті, надаючи  життєво необхідні послуги населенню,  ми боремося і відстоюємо  незалежність України.

Ми згуртовані та єдині у боротьбі проти жорстокого ворога. І ми обов’язково переможемо!

Виборні органи Профспілки усіх рівнів,  завжди виступали гарантом захисту  прав та  інтересів людей  праці,  і ми залишаємось вірними та будемо й надалі сумлінно служити   цій благородній меті,  за будь-яких умов та обставин.

Дякую вам, шановні колеги, спілчани,  за сумлінну і важливу роботу, яку ви повсякденно виконуєте!

Бажаю вам миру, міцного здоров’я,  щедрої долі, щастя, наснаги, оптимізму  та успіху в усіх добрих справах! Зичу процвітання вам, вашим родинам та Україні!

Будьмо завжди  незалежні і вільні,  у всіх своїх проявах!

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й  нашої безмежної  любові до України!

З повагою, 

     Олексій Романюк, Голова ЦК Профспілки України