Як повідомлялось раніше в Україні з робочим візитом перебувала представниця Об’єднаної федерації робітників Данії - 3F – Вікторія Наринська.

Її завданням було передбачено ознайомлення з роботою Профспілки під час війни, вивчення структури та актуальних питань роботи профспілкових органів усіх рівнів та визначення напрямків майбутньої співпраці.

Після робочої зустрічі з керівництвом та працівниками апарату ЦК Профспілки Вікторія Наринська разом з головою ЦК Профспілки Олексієм Романюком та Головою Київської обласної профорганізації – Світланою Лєбєдєвою 01 листопада 2023 року побували та ознайомилися з роботою однієї з найбільших в області первинних профспілкових організацій КП « Броваритепловодоенергія», на обліку якої знаходиться 529 спілчан.

Окрім розмови з Головою профкому Андрієм Шевченком, представниця Данської профспілки та супроводжуючі її особи поспілкувалися з директором цього підприємства — Г.Г. Голубовським, заст. директора В. Броврською,   головним інженером О. Скочеляс та профактивом.

Данську колегу цікавили питання щодо умов та охорони праці, робота з укладання та виконання положень галузевих угод і колективних договорів, посилення мотивації профспілкового членства та захист трудових прав найманих працівників в Україні в умовах воєнного стану.

Вікторія Наринська запевнила, що результати її співбесід з українськими профспілковим активом, аналітична інформація - будуть доведені до відома керівництва Об’єднаної федерації робітників Данії - 3F з метою продовження співпраці та напрацювання нових проєктів з всеукраїнською галузевою Профспілкою щодо її організаційного, технічного зміцнення та вдосконалення соціального діалогу.