ШАНОВНІ  КОЛЕГИ, СПІЛЧАНИ!

Сердечно вітаю Вас  та Ваші родини з  Різдвом Христовим та прийдешнім Новим 2024 роком!

Рік, що минає був дуже важким  для  народу України. Разом зі щастям від поступового звільнення кожного клаптика української землі,  радістю від  всебічної підтримки світової  спільноти, гордістю за наші героїчні збройні сили, нескорений народ, він щоденно приносив нам горе та сльози від втрат кращих синів та дочок України,  розпач за спаплюжене  дитинство маленьких  українців, руйнування та спустошення колись квітучих міст та сіл,  породжував  ще більшу ненависть до ворога,  метою якого є знищення української нації та державності.

Проте, всупереч всьому,  доблесні Збройні Сили України  продовжують героїчно боронити територіальну цілісність і суверенітет України  та гідно відстоювати незалежність, свободу не тільки своєї Батьківщини, а й  демократичні цінності  усього цивілізованого світу.  Прагнення волі та гідного життя для наступних  поколінь  згуртувало українців  проти підступного та жорстокого ворога.

Самовіддано  працюють в умовах воєнного стану і наші спілчани – працівники  житлово-комунального господарства, які подекуди з ризиком для життя,  забезпечують безперебійну роботу життєво важливої інфраструктури,   оперативно усувають наслідки руйнувань та відновлюють пошкоджені інженерні мережі населених пунктів.

Різдво Христове  та Новий Рік завжди символізують зародження, надію на краще та здійснення найзаповітніших мрій, що вкрай  необхідно зараз  українському  народу.

І я впевнений,  що цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу та довгоочікуваний  і   тривалий Мир, знищить рашистське  зло!

У ці святкові дні ми усі разом  звертаємося до Господа з одним спільним бажанням – наближення нашої Перемоги, і просимо  Всевишнього   почути  наші молитви, наповнити наші серця вірою,  зміцнити  наш дух, і ми обов’язково   будемо щасливі у мирній та заможній Україні!

Бажаю усім вам, шановні друзі, вашим родинам,   міцного здоров’я, успіху в усіх добрих справах,  миру, злагоди та  плідної праці задля нашої Перемоги!

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА   ТА  ПЕРЕМОЖНОГО НОВОГО РОКУ! 

З повагою,

  Олексій РОМАНЮК, Голова ЦК Профспілки